If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
моторчето за празен ход еднакво ли е за всички двигатели на 146,защото мисля че моето се е прецакало да знам какво да търся и дали да земам втора ръка за 2.0 тс.мотор..?
моторчето за празен ход еднакво ли е за всички двигатели на 146,защото мисля че моето се е прецакало да знам какво да търся и дали да земам втора ръка за 2.0 тс.мотор..?
Еднакви са от 1.4 до 2.0.Как разбра че моторчето ти е прецакано?Незнам какво трябва да му причиниш за да го прецакаш.Ако иска почистване почистваи го и това е ако клапичката вътре не се движи вътре накисни го със ВД-40 или корселин и деистваи след това по почистването.
Здравейте, имам въпрос някой слагал ли е 6-степенна скоростна кутия на 145/6JTD, кутията ще е примерно от 166-ца 2,4JTD. Та ако някой е парвил тази операция, може лида сподели опит, знам няколко 147 и 156 и 1.9 и 2.4 минали през подобна метаморфоза, ако не тук ще питам в другия раздел Като цяло идеята ми е дали има разлика и смисъл, колата ми е с ремап и бууст контролер от колегата ОЕМ и си мисля че може и 6-скорости също да и отиват
Мерси предварително на всички отзовали се
Comment